Actie & Avontuur

Actie & Avontuur

Stoere activiteiten voor stoere uitjes en bedrijfsuitjes. Ga erop uit met onze scooters, wordt gedropt in de uiterwaarden of stap in een van onze eendjes om de puzzeltocht door het Land van Maas en Waal te voltooien.

 

2
No
Detail
Detail
List
1
Naam...
/actie-avontuur/

Detail

Boeren6kamp Image

Boeren6kamp

Boeren6kamp is een heerlijk competitieve programma, waarbij je met boerenstrijdlust de strijd met elkaar aangaat op 6 onderdelen de duur is ongeveer 2,5 uur je hebt keuze uit 10 verschillende activiteiten De mogelijkheden met Boeren6kamp zijn eindeloos!

v.a.€19,95 15+ Pers.

Scooter puzzelrit + BBQ Image

Scooter puzzelrit + BBQ

Een spannende puzzelrit op de scooter waarin er in teams wordt gestreden om de winst. Na de rit wordt er afgesloten met een luxe barbecue.

€72,- +10p pers.

GPS Schatzoeken wandeltocht Image

GPS Schatzoeken wandeltocht

Gpsschatzoeken, het opsporen van een schat via gps, is uitgegroeid tot een wereldwijde sport, een hightech schattenjacht. Overal in het rivierengebied gebied kunnen de schatten verstopt liggen, in de vrije natuur, in het dorp bos .

V.a. €8,50 +10 Pers.

Eend on route Image

Eend on route

Met veel gevoel voor Retro en Sfeer, introduceert Eend On Route drie hagelnieuwe routes die u in hartje Nederland langs de mooiste plekjes en de intiemste stadjes voeren. Onderweg is er voldoende ruimte voor boeiende bezichtigingen, een romantische picknick in de pure natuur of een zalige zit op terras.

v.a. €90,-

Step tocht met GPS/puzzel Image

Step tocht met GPS/puzzel

Trek er op uit met de step! Met verschillende routes en spelletjes een gegarandeerd actief succes voor elk uitje.

€29,50

GPS struinen wandeltocht Image

GPS struinen wandeltocht

Wil je de natuur langs de rivier op een bijzondere manier beleven, dan bieden de Gps struin routes langs de waal uitkomst. Struinen door de uiterwaarden is wandelen langs rivier­duinen en zandstranden, bijzondere kruiden en bloemen ontdekken, oog in oog staan met loslopend vee, luisteren naar de golven en onderweg een veldboeket plukken. Kortom: een avontuurlijke tocht langs de Waal, die je niet snel zult vergeten.

v.a. €19,95

Grill & Chill Barbecue donut Image

Grill & Chill Barbecue donut

Een Party Donut is een ronde boot met zitbank voor 10 personen, inclusief parasol, eettafel en eventueel een barbecue aan boord. Donuts zijn feestelijk en flexibel, en voor elke gelegenheid in te zetten. Of het nu om een partyopstelling voor een bedrijfsfeestje gaat, of om een heerlijk uitje op het water met vrienden of het gezin. Heel speciaal én betaalbaar.

v.a. €200,-

Bierfiets Café on Route Image

Bierfiets Café on Route

Al fietsend kun je, met maximaal 18 personen, genieten aan de tap van ons Café on Route en sportief bezig zijn tegelijk. Voer het tempo nog maar wat op want de hele club swingt op je eigen favorieten muziek. De mooiste decors van het Rivierengebied trekken aan je voorbij terwijl de barman de glazen nog eens bijvult.

v.a. €150,-

Sloep boot huren Image

Sloep boot huren

U kunt nu bij Maas en Waal uitjes opstappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren. Na een uitgebreide briefing vaart u zonder enige ervaring de rustige wateren door van de Goudenham of op de Maas om te genieten van de omgeving. Wat dacht u van een Sloep huren op een mooie dag, of zwoele zomeravond? Bij ons bent u aan het juiste adres.

v.a. €150,-

Scoot on route Retro scooters Image

Scoot on route Retro scooters

Scooteren met je gezin, met vrienden of bedrijf. Als je meemaakt hoe ontspannen zo’n tocht in de open lucht verloopt is het niet verwonderlijk dat scooteren geweldig aan populariteit wint. Iedereen kan het, en terwijl de wind door je haren strijkt val je van de ene verbazing in de andere.

v.a. €29,50

4×4 Trail Image

4×4 Trail

4×4 rijden bij jullie Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Groepsuitje,Teamuitje? Op ons terrein ligt een prachtige 4×4 baan waar je naar harte lust op kan rijden! Op ons circa 1 kilometer lange, speciaal aangelegde parcours met waterbak en hoge brug beleef je de sensatie van het 4×4 rijden, tijdens jullie bedrijfsuitje of personeelsuitje.

V.a. €60,-

GPS Winter Dropping Image

GPS Winter Dropping

Vanaf onze locatie wordt u gedropt in de omgeving met enkel een GPS-apparaat en enkele tips om weer terug te komen. In deze spannende wandeling zult u goed met het team moeten samenwerken om terug te komen. Wanneer dit lukt staat er een heerlijk warme gluhwein voor u klaar.

Op aanvraag.

 

Ga erop uit met deze avontuurlijke bedrijfs- en familie-uitjes in Druten Wijchen Beuningen Zaltbommel Tiel Geldermalsen, Culemborg, Oss, Grave, Boven-leeuwen Den Bosch Nijmegen Alphen Dreumel Altforst Appeltern Afferden Heerewaarden Wamel Beneden-leeuwen Batenburg Bergharen Horssen Ewijk Deest Winssen Weurt Niftrik Leur Hernen Malden Overasselt.