Binnen bedrijfsuitje personeelsfeest voor de winter

Winter, regen, slecht? Laat uw bedrijfsuitje of personeelsfeest niet verpesten! Maas en Waal uitjes heeft een brede selectie aan bedrijfsuitjes en personeelsfeest activiteiten die zeer geschikt zijn om ook binnen te doen. Wat het weer ook doet, nu kunt u gerust uw uitje plannen zonder verdere zorgen.

Binnen bedrijfsuitjes en personeelsfeesten.

20160409_153218Wij hebben een ruime selectie aan binnen activiteiten die goed te combineren is met onze binnen BBQ, dus wat het weer ook doet; altijd een succes! Graag helpen wij u met het samenstellen van een compleet uitje of dagje weg inclusief diner en consumpties. Voor aanvullende informatie en een offerte op maat kunt u contact opnemen. Of bekijk hieronder alvast enkele suggesties:

 

Bedrijfsuitjes of personeelsfeest voor binnen:

5
No
Detail
Detail
List
1
Naam...
/binnen-bedrijfsuitjes-personeelsfeest/
Detail
De quiz van Holland Image
€19,50 P.P. +20 pers
De jongens tegen de meisjes Image
€19,50P.P. +20 pers
Moordspel BBQ Image
€19,50P.P. +20 pers
Pubquiz Image
€19,50P.P. +20 pers
Sushi workshop Image
€55,-P.P +10 pers.
Djembé workshop Image
€37,50P.P. +10 pers.
Bonbons maken Image
€35,-p.p. +10 pers.
Cupcakes workshop Image
€25,-P.P +10 pers.
Tapas Eve workshop Image
€49,50P.P. +10 pers.
Glasfusen Workshop Image
€37,50P.P. +10pers.
The Drawing Game Image
€25,-P.P +10 pers.
Graffiti workshop Image
€55,-P.P +10 pers.
Indische Aneka Segal Workshop Image
€45,- p.p. +10 pers.
Bella Italia workshop Image
v.a. €55,-P.P. +10 Pers.
Pesto workshop Image
€15,-P.P. +10 pers
Schilderen workshop Image
€35,-p.p. +10 pers.
Servies beschilderen Image
€29,50P.P. +10 pers.
Speksteen workshop Image
€29,50P.P. +10 pers.
De quiz van Holland Image
De quiz van Holland
In de quiz van Holland spelshow nemen tot wel 8 teams het tegen elkaar op. In verschillende interactieve rondes bekend van tv zullen vragen en opdrachten over Holland, actualiteiten, sport en muziek moeten worden beantwoord om zo veel mogelijk punten binnen te halen. Daarnaast zijn er verschillende doe opdrachten, stil zitten bij deze show is dus geen optie!
€19,50 P.P. +20 pers
Grill Master Workshop indoor Smoker Image
Grill Master Workshop indoor Smoker
De low en slow BBQ workshop is een unieke kans om culinaire BBQ-hoogstandjes te leren bereiden. Diverse lekkernijen als spare ribs. bier kippen en pulled pork zullen rechtstreeks van de barbecue worden geserveerd.
€59.50P.P. +10 Pers.
Kop Kleien / Boetseren workshop Image
Kop Kleien / Boetseren workshop
Een beproefde en super leuke manier om een goed, mooi en gelijkend hoofd te boetseren. Voor deelname aan deze workshop hoef je niet eerder te hebben geboetseerd. Onze medewerkers zorgen voor een optimale individuele en humorvolle en professionele begeleiding. Deze workshop heeft een hoog interactief gehalte, omdat men heel goed en anders naar elkaar leert kijken.
€45,- p.p. +10 pers.
De jongens tegen de meisjes Image
De jongens tegen de meisjes
In deze show gaan wij de strijd aan: Wie zijn er beter? De jongens of de meiden? In allerlei knotsgekke ronden met vragen en opdrachten zijn er door de team captains punten te verdienen. Maar ook het publiek zal mee moeten doen om deze prijs in de wacht te slepen.
€19,50P.P. +20 pers
Moordspel BBQ Image
Moordspel BBQ
Geniet van de heerlijke BBQ, tussendoor hoeft u niet te wachten op de stukken vlees van de Barbecue, want dan speelt u weer een ronde van het moordspel!
€19,50P.P. +20 pers
Pubquiz Image
Pubquiz
Kom gezellig binnen in onze kroeg! Hier spelen we de Pub quiz vol vragen over muziek, doe activiteiten, drank spelletjes en behendigheid. Stilzitten zit er voor het publiek niet bij.
€19,50P.P. +20 pers
Sushi workshop Image
Sushi workshop
Vind jij sushi ook zo lekker? De combinatie van verse zalm met avocado, of krab en sojasaus? Wist je dat je het ook heel goed zelf kunt maken? In deze sushi workshop leer je zelf de lekkerste combinaties te bereiden. Duik in de wereld van maki, nori, wasabi en sake en verras je familie en vrienden na afloop met de geleerde technieken.
€55,-P.P +10 pers.
Smooth it Up Smoothie workshop Image
Smooth it Up Smoothie workshop
De Smoothieworkshop wordt verzorgd door een ervaren Smoother. De smoothies bieden eindeloze mogelijkheden tot variatie, waar we u mee laten kennismaken. In de Smoothieworkshop ook stil gestaan worden bij de gezonde eigenschappen van alle ingrediënten. Daarna gaat u zelf aan de slag op werkplekken die wij voor u hebben ingericht.
€25,-P.P +10 pers.
Bierbrouw- en proeverij workshop Image
Bierbrouw- en proeverij workshop
Het verschil proeven en brouwen van een aantal lekkere speciaal bieren. Bierbrouw cursus geven wij u om u wegwijs te maken in het brouwerij proces voor beginnende brouwers. Wie zo’n cursus gevolgd heeft kan de verschillende bieren herkennen.
€19.95P.P. +10 Pers.
Djembé workshop Image
Djembé workshop
Djembé is meer dan muziek alleen. Alleen al het geluid van de djembé brengt bij mensen een oergevoel naar boven en brengt mensen samen. In onze workshops brengen we de passie voor Djembé muziek en voor Afrika over op iedereen die deelneemt.
€37,50P.P. +10 pers.
GPS Winter Dropping Image
GPS Winter Dropping
Vanaf onze locatie wordt u gedropt in de omgeving met enkel een GPS-apparaat en enkele tips om weer terug te komen. In deze spannende wandeling zult u goed met het team moeten samenwerken om terug te komen. Wanneer dit lukt staat er een heerlijk warme gluhwein voor u klaar.
Op aanvraag.
Bonbons maken Image
Bonbons maken
De Chocolade workshop duurt c.a. 2 uur met inbegrip van 250 gram bonbons. Tijdens deze workshop werkt u met fudge en marsepein waarmee u uw bonbons vormt. Deze workshop heeft een verslavende werking!
€35,-p.p. +10 pers.
High Beer-Wine-Tea Image
High Beer-Wine-Tea
De dames genieten al jaren van High Tea maar nu is er voor de mannen de stoere High Beer variant. Je proeft 4 heerlijke Maas en Waalse bieren en bij elke bier gang serveren wij heerlijke happen zoals: brood, verschillende sausjes, droge worst, kaas, bitterballen, frikadelletjes, loempia’s, kaas soufflé, gehaktballen, kipnuggets …
Op aanvraag.
Cupcakes workshop Image
Cupcakes workshop
Heb jij ook altijd al de mooist versierde cup cakes willen maken? Boek dan snel deze workshop bij Workshops4you. Je kunt deze workshop cup cakes maken natuurlijk ook samen met je vriendinnen doen en iedere maand een van de vriendinnen een middag laten organiseren waarbij een van jullie de geleerde kunst in de praktijk kan brengen.
€25,-P.P +10 pers.
Gezond Out of the Box workshop Image
Gezond Out of the Box workshop
In de Gezond kookworkshop ‘Out of the Box’ kookt u letterlijk uit ‘the Box’. Met uw team krijgt u een doos vol verse ingrediënten, waarmee u een menu samenstelt. Teambuilding gegarandeerd. Maar let op, u hebt alleen de inhoud van ‘the Box‘
€45,- p.p. +10 pers.
Tapas Eve workshop Image
Tapas Eve workshop
Een kookworkshop met hapjes, gezelligheid en genieten! Dit is een heerlijk avondje kokkerellen in een party-achtige sfeer. Een Tapas workshop is een leuke ongedwongen workshop in informele sfeer, waarbij diverse kleine gerechten worden bereid en Tapas buffet wordt samengesteld.
€49,50P.P. +10 pers.
Glasfusen Workshop Image
Glasfusen Workshop
De verschillende decoratiemogelijkheden met stukjes zelf gesneden glas, glaskorrels en glas stringers. U kunt ook kiezen om iets speciaals te maken. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden. Hierbij kunt U denken aan schaal voor speciale gelegenheid.
€37,50P.P. +10pers.
Bloemschikken Workshop Image
Bloemschikken Workshop
Lijkt het u ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken. Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken op onze locatie. De workshop is een originele en creatieve manier om met familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan.
€35,- P.P.
The Drawing Game Image
The Drawing Game
The Drawing Game is leren, gevoel, het lef hebben jezelf te verbazen, de manier van kijken, tips en trucs, zijn onderdelen van een geslaagde workshop. In the Drawing Game draait het om creativiteit, inspiratie en improvisatie.
€25,-P.P +10 pers.
Graffiti workshop Image
Graffiti workshop
Door de mix van technieken ontstaan tijdens de Street-art workshops unieke, moderne en sterk tot de verbeelding sprekende creaties. Combineer beeld, vorm, structuur, kleur en tekst tot een uniek en kleurrijk street-art kunstwerk! Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de street-art workshop met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen.
€55,-P.P +10 pers.
Indische Aneka Segal Workshop Image
Indische Aneka Segal Workshop
Lekker koken, genieten en proeven. Een kookworkshop van lekkere hapjes uit de Oosterse Indonesisch keuken: Pasteitjes, Rissoles, Penada, Lumper …
€45,- p.p. +10 pers.
Bella Italia workshop Image
Bella Italia workshop
Als er met plezier & liefde gekookt wordt merkt men dit zelfs in de eenvoudigste gerechten zolang er met pure en hoogwaardige producten wordt gewerkt. Bij workshops4you vindt u alles wat met goed en lekker eten te maken heeft.
v.a. €55,-P.P. +10 Pers.
Pesto workshop Image
Pesto workshop
esto workshop geeft mensen de kans om hun eigen pesto maken. Wij bieden een breed scala aan ingrediënten: ricotta, jalapenos, parmezaanse kaas, peper, knoflook, verschillende soorten noten en olijven etc, zodat de deelnemers in staat zijn om hun eigen ingrediënten voor de pesto van hun gading kiezen.
€15,-P.P. +10 pers
Schilderen workshop Image
Schilderen workshop
De Schilderworkshop kan benut worden voor wanneer het hoofddoel ‘gezelligheid’ is of het doel tembuilding is. Het is de bedoeling dat u met twee teams van drie of vier personen een tweeluik gaat maken.
€35,-p.p. +10 pers.
Servies beschilderen Image
Servies beschilderen
Niets is zo leuk als je eigen servies of beeldje te beschilderen en te glazuren. Denk bijvoorbeeld aan de trendy designs van de serviezen van Blond of Pip keramiek. Dat kunt u ook!
€29,50P.P. +10 pers.
Speksteen workshop Image
Speksteen workshop
Schuren, vijlen, raspen en polijsten: dat kan allemaal met speksteen. Deze zachte steensoort is bij uitstek geschikt om in een korte tijd een prachtig werkstuk te maken. Speksteen bestaat in veel verschillende kleuren, van spierwit tot zwart en van lichtgroen tot roze.
€29,50P.P. +10 pers.