Boeren6kamp

Boeren6kamp is een heerlijk competitieve programma, waarbij je met boerenstrijdlust de strijd met elkaar aangaat op 6 onderdelen de duur is ongeveer 2,5 uur je hebt keuze uit 10 verschillende activiteiten De mogelijkheden met Boeren6kamp zijn eindeloos! Je kunt ook de Boeren10kamp variant kiezen ( 4 uur ) en ze alle 10 doen. is zo’n uitje niet alleen heel speciaal maar bovendien ook nog eens uiterst betaalbaar.
Boeren Dart

Je gaat samen met je team om de beurt de hooi vork in de roos op de strobalen gooien.

Zwijntje tik

Je gaat samen met je tegenstander in de cirkel staan met een riem om en de zakdoek tussen de riem op je rug. Je wint als je de zakdoek van je tegenstander hebt af gepakt of als je hem (met z’n voeten) uit de ring duwt.

Wah is jou Handicap

Je gaat samen met 4 team leden het parcours af leggen waarbij elk team om de beurt een slag gaat maken tot de bal in de melk tuit is. De medestanders mogen een stilstaand object zijn bewegen is uitgesloten.

Ge Kunt de zak krijgen

Je gaat samen met 2 team leden in de zak om het parcours af leggen op de finish gaan de andere team leden in de zak en leggen het zelfde parcours af tot aan de start.

Ge Kunt Mennen of nie

Je gaat samen met 4 team leden het parcours af leggen waarbij er een team lid op de pallet gaat staan en de andere 3 team leden trekken.

Nauw breekt m’n Klomp

Je gaat samen met je team de klompen zo dicht mogelijk bij elkaar in de aangegeven cirkel gooien.

Klompen 4×4

Je gaat samen met je team op de klompen een race houden iedere team lid trekt de klompen aan en gaat gezamenlijk het parcours afleggen hier komt het aan op samenwerking want wie het parcours het snelst aflegt is winnaar.

Kruiwaon ’n Race

Je gaat samen met je team de kruiwagen race houden iedere team lid zit en kruit eenmaal het team wat het parcours het snelst aflegt is winnaar.

Eitje Kluts

Je gaat samen met 4 team leden 10 meter uit elkaar staan in een vierkant bij pionnen je gooit onderhands 5 eieren naar elkaar door .Het team dat de eieren het snelst en heel weer bij het begin heeft heeft gewonnen.

Touwtrekken

Bij dit onderdeel kan het gewicht veel verschil maken we gaan touw trekken met de verschillende teams.

 

De boeren6kamp gaat altijd om gelijkheid daarom geven wij elke deelnemer een handicap zodat er een gelijkheid ontstaat in de teams. Hierin word meegenomen het gewicht de lengte leeftijd en de sexe. Daardoor komt het competitieve karakter terug voor alle teams leden. Het accent bij deze spelen ligt vooral op het ludieke karakter. Je kunt al gauw meedoen je moet hierbij over enige “boeren” conditie beschikken of slim van de handycap gebruikmaken.

Tarieven Boeren6kamp

  • Boeren6kamp 2,5u          €19,95p.p.  Vanaf 15p.
  • Boeren10Kamp 4u           €25,-P.P. Vanaf 15p.
  • Hapjes/Drankjes              €7,50 P.P.  2 hapjes, 3 drankjes

Voor kleine groepen rekenen wij een minimum prijs van € 300,00 / € 375,00. Voor grotere groepen hanteren wij gunstige tarieven. Wij komen ook graag naar u toe met Boeren6kamp.

  • Deelname is geheel op eigen risico en op basis van vrijwilligheid
  • We adviseren om vrijetijdskleding te dragen

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of drie gangen diner. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Korte vraag? Klik dan hier.

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste datum

Aantal personen

Activiteit(en)

Stel arrangement samen (Optioneel).

Food opties
BBQ standaard(€19,50)BBQ Low & Slow (€27,50)Frietkraam (€7,50)BBQ lunch (€19,50)Lunch standaard (€12,50)Picknickmand 2 pers(€25,-)Dessert of ijs (€3,50)

Snack opties
Koffie & ontvangst (€4,50)Verse smoothie (€4,95)Bittergarnituur (€4,50)Hollandse hapjes (€4,50)BBQ kipsate snack (€4,50)

Drink opties (fris, bier & wijn)
Losse consumpties (€2,60)2 per persoon (€5)5 per persoon (€10)Afkoop 3 uur p.p. (€15)

Drink specials
Set speciaalbier (€9,95)Speciaalbier enkel (€3,-)Wijnproeverij (€12,50)High-Tea incl hapjes (€17,50)High-Wine incl hapjes (€22,50)

Eventuele vragen of andere wensen: