Creatief

Creatief

Leer collega’s of familie eens op een andere manier kennen tijdens een van deze creatieve uitjes. Ideaal als teambuilding voor bedrijfsuitjes en erg gezellig op familie-uitjes.

7
No
Detail
Detail
List
1
Naam...
/creatief/
Detail
The Drawing Game Image
€25,-P.P +10 pers.
Graffiti workshop Image
€55,-P.P +10 pers.
Speksteen workshop Image
€29,50P.P. +10 pers.
Cupcakes workshop Image
€25,-P.P +10 pers.
Djembé workshop Image
€37,50P.P. +10 pers.
Glasfusen Workshop Image
€37,50P.P. +10pers.
Schilderen workshop Image
€35,-p.p. +10 pers.
Servies beschilderen Image
€29,50P.P. +10 pers.
Glasblaas Workshop Image
Glasblaas Workshop
Ras entertainer Willem Buyse laat u zien wat ambachtelijk glasblazen is. Op een komische manier laat hij u kennismaken met de wereld van het glasblazen. In een wervelende show laat hij u zien wat je met glas allemaal kunt doen en hoe je van een recht stuk glas d.m.v. blazen een prachtig kunstwerk kunt maken.
v.a. €39.50
The Drawing Game Image
The Drawing Game
The Drawing Game is leren, gevoel, het lef hebben jezelf te verbazen, de manier van kijken, tips en trucs, zijn onderdelen van een geslaagde workshop. In the Drawing Game draait het om creativiteit, inspiratie en improvisatie.
€25,-P.P +10 pers.
Graffiti workshop Image
Graffiti workshop
Door de mix van technieken ontstaan tijdens de Street-art workshops unieke, moderne en sterk tot de verbeelding sprekende creaties. Combineer beeld, vorm, structuur, kleur en tekst tot een uniek en kleurrijk street-art kunstwerk! Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de street-art workshop met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen.
€55,-P.P +10 pers.
Bloemschikken Workshop Image
Bloemschikken Workshop
Lijkt het u ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken. Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken op onze locatie. De workshop is een originele en creatieve manier om met familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan.
€35,- P.P.
Speksteen workshop Image
Speksteen workshop
Schuren, vijlen, raspen en polijsten: dat kan allemaal met speksteen. Deze zachte steensoort is bij uitstek geschikt om in een korte tijd een prachtig werkstuk te maken. Speksteen bestaat in veel verschillende kleuren, van spierwit tot zwart en van lichtgroen tot roze.
€29,50P.P. +10 pers.
Cupcakes workshop Image
Cupcakes workshop
Heb jij ook altijd al de mooist versierde cup cakes willen maken? Boek dan snel deze workshop bij Workshops4you. Je kunt deze workshop cup cakes maken natuurlijk ook samen met je vriendinnen doen en iedere maand een van de vriendinnen een middag laten organiseren waarbij een van jullie de geleerde kunst in de praktijk kan brengen.
€25,-P.P +10 pers.
Kop Kleien / Boetseren workshop Image
Kop Kleien / Boetseren workshop
Een beproefde en super leuke manier om een goed, mooi en gelijkend hoofd te boetseren. Voor deelname aan deze workshop hoef je niet eerder te hebben geboetseerd. Onze medewerkers zorgen voor een optimale individuele en humorvolle en professionele begeleiding. Deze workshop heeft een hoog interactief gehalte, omdat men heel goed en anders naar elkaar leert kijken.
€45,- p.p. +10 pers.
Djembé workshop Image
Djembé workshop
Djembé is meer dan muziek alleen. Alleen al het geluid van de djembé brengt bij mensen een oergevoel naar boven en brengt mensen samen. In onze workshops brengen we de passie voor Djembé muziek en voor Afrika over op iedereen die deelneemt.
€37,50P.P. +10 pers.
Glasfusen Workshop Image
Glasfusen Workshop
De verschillende decoratiemogelijkheden met stukjes zelf gesneden glas, glaskorrels en glas stringers. U kunt ook kiezen om iets speciaals te maken. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden. Hierbij kunt U denken aan schaal voor speciale gelegenheid.
€37,50P.P. +10pers.
Schilderen workshop Image
Schilderen workshop
De Schilderworkshop kan benut worden voor wanneer het hoofddoel ‘gezelligheid’ is of het doel tembuilding is. Het is de bedoeling dat u met twee teams van drie of vier personen een tweeluik gaat maken.
€35,-p.p. +10 pers.
Servies beschilderen Image
Servies beschilderen
Niets is zo leuk als je eigen servies of beeldje te beschilderen en te glazuren. Denk bijvoorbeeld aan de trendy designs van de serviezen van Blond of Pip keramiek. Dat kunt u ook!
€29,50P.P. +10 pers.

 

Creatieve uitjes en personeelsfeestjes vind u in Druten maar ook verzorgen wij deze activiteiten in Wijchen Beuningen Zaltbommel Tiel Boven-leeuwen Den Bosch Nijmegen Alphen Dreumel Altforst Appeltern Heerewaarden Wamel Beneden-leeuwen Batenburg Bergharen Horssen Ewijk Deest Winssen Weurt Niftrik Leur Hernen Malden Overasselt.