Cupcakes workshop

Niemand de mooi versierde cup cakes laten staan! Samen met vriendinnen, of voor een zondagmiddag, verjaardag of als traktatie, de cup cakes vallen bij iedereen in de smaak en creëren op ieder moment een waar verwenmoment. De cup cakes zijn dus eigenlijk gewoon kleine cakejes? Zo simpel is dat ook niet te stellen. Wij maken er een heuse traktatie van

Heb jij ook altijd al de mooist versierde cup cakes willen maken? Boek dan snel deze workshop bij Workshops4you. Je kunt deze workshop cup cakes maken natuurlijk ook samen met je vriendinnen doen en iedere maand een van de vriendinnen een middag laten organiseren waarbij een van jullie de geleerde kunst in de praktijk kan brengen. Een uitgelezen kans om in de drukke schema’s tijd voor elkaar te hebben!

De cupcakes worden vaak versierd op de meest bijzonderde manier, met bloemen, hartjes, namen etc. Toch is de cupcakes anders dan een muffin, zowel de ingrediënten en baktijd als buitenkant verschillen van elkaar. Heb jij ook altijd al de mooist versierde cupcakes willen maken? Boek dan snel deze workshop!

  • Vanaf €25,- P.P.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Korte vraag? Klik dan hier.

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste datum

Aantal personen

Activiteit(en)

Stel arrangement samen (Optioneel).

Food opties
BBQ standaard(€19,50)BBQ Low & Slow (€27,50)Frietkraam (€7,50)BBQ lunch (€19,50)Lunch standaard (€12,50)Picknickmand 2 pers(€25,-)Dessert of ijs (€3,50)

Snack opties
Koffie & ontvangst (€4,50)Verse smoothie (€4,95)Bittergarnituur (€4,50)Hollandse hapjes (€4,50)BBQ kipsate snack (€4,50)

Drink opties (fris, bier & wijn)
Losse consumpties (€2,60)2 per persoon (€5)5 per persoon (€10)Afkoop 3 uur p.p. (€15)

Drink specials
Set speciaalbier (€9,95)Speciaalbier enkel (€3,-)Wijnproeverij (€12,50)High-Tea incl hapjes (€17,50)High-Wine incl hapjes (€22,50)

Eventuele vragen of andere wensen: