Eend on route

logo-eendonroute-270x94

De mooiste uitjes in Rivierenland …

Met veel gevoel voor Retro en Sfeer, introduceert Eend On Route drie hagelnieuwe routes die u in hartje Nederland langs de mooiste plekjes en de intiemste stadjes voeren. Onderweg is er voldoende ruimte voor boeiende bezichtigingen, een romantische picknick in de pure natuur of een zalige zit op terras.

Zorgeloos genieten …

‘s Ochtends of aan het begin van de middag wordt u met een mooi aangekleed kopje koffie op onze gastvrije uitvalsbasis Le Garage ontvangen. Vervolgens gaat u na een korte uitleg, gewapend met routekaart On Route. En afhankelijk van uw tijdstip van vertrek zien we elkaar dan pas weer terug bij de Parijse Lunch of Bourgondisch Diner, dat in de allerbeste handen is en bij de arrangementsprijs inbegrepen. U toert al een hele dag met zo’n knusse eend met alles d’rop & d’ran vanaf € 69 per persoon.

Als uw bedrijf wat te vieren heeft…

DSC_0006Ook als het om teambuilding of gewoon een ongecompliceerd bedrijfsuitje gaat, bent u bij Eend On Route aan het allerbeste adres. Onze referenties bewijzen dat wij ons mannetje staan en samen met u plannen wij een onvergetelijke dag voor u en uw mensen. Eend On Route bedenkt steeds weer nieuwe, motiverende uitjes waar bedrijven nog lang met plezier op terug kunnen kijken. Informeer naar de packages of de mogelijkheden op maat. Wij zijn u graag van dienst !

 

UNIEKE COMBINATIE VAN EEND EN SCOOTER

Eend On Route is een inniatief van Rivierenlandevents te Druten. Al direct na de launch in 2010 van Scoot On Route ging Rivierenlandevents de harten van talloze gasten te veroveren met compleet verzorgde dagtochten door het Land van Maas en Waal, de Betuwe, de Bommelerwaard en het Rijk van Nijmegen.

Profiteer daarom van de unieke mogelijkheid om het beste van beiden op een dag te combineren. Zoals ‘s ochtends de vrijheid van het scooteren over de kronkelende dijkjes van het Rivierengebied om na een heerlijke Franse lunch met zo’n knusse eend langs boomgaarden en oude kastelen te toeren. Wij kennen de regio op ons duimpje dus kunt u er bij ons op rekenen dat we u langs alle plekjes voeren waar u eigenlijk alleen maar van durfe te dromen…

En mocht u zo’n heerlijk dagje uit eens bijzonder feestelijk af wil sluiten dan kunnen wij u onze Grill & Chill aanraden. Wij ontvangen u dan op een warme zomeravond op onze Hollandse Sloep of Partydonut en garanderen u een onvergetelijk festijn.

Goed te combineren met onze workshops, culinaire of sport activiteiten of een Low & Slow BBQ na aflo
op.

Los verhuur tarieveneend

  • uur per dag € 135,-
  • huur dag deel € 90,- 9.00 /13.00 14.00/18.00
  • Weekend € 250,- za/zo
  • Lang weekend €375,- vrij/za/zo
  • exclusief brandstof
  • Borg per eend € 250,- per pin of contant te voldoen
  • Huurtijden 9.00 tot 18.00 ma/zo
  • 4 personen max per Eend

Bekijk de complete arrangementen voor bedrijfs- of groepsuitjes

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Korte vraag? Klik dan hier.

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste datum

Aantal personen

Activiteit(en)

Stel arrangement samen (Optioneel).

Food opties
BBQ standaard(€19,50)BBQ Low & Slow (€27,50)Frietkraam (€7,50)BBQ lunch (€19,50)Lunch standaard (€12,50)Picknickmand 2 pers(€25,-)Dessert of ijs (€3,50)

Snack opties
Koffie & ontvangst (€4,50)Verse smoothie (€4,95)Bittergarnituur (€4,50)Hollandse hapjes (€4,50)BBQ kipsate snack (€4,50)

Drink opties (fris, bier & wijn)
Losse consumpties (€2,60)2 per persoon (€5)5 per persoon (€10)Afkoop 3 uur p.p. (€15)

Drink specials
Set speciaalbier (€9,95)Speciaalbier enkel (€3,-)Wijnproeverij (€12,50)High-Tea incl hapjes (€17,50)High-Wine incl hapjes (€22,50)

Eventuele vragen of andere wensen: