Foodtruck Festival Catering

Maas en Waal uitjes is al jaren de partner voor uw party’s. Wij hebben alles in huis. Van kennis, organisatie-talent en gastheerschap tot designmeubilair, decoratieartikelen, uiterst verzorgde tafelaankleding, buffetsystemen, professionele keukenapparatuur en mobiele keukens.


Altijd op maat

terras

Maas en Waal uitjes is een kwalitatief hoogwaardig partycateraar. Ook verzorgen wij ontvangsten, lunches, diners, BBQ’s en bijeenkomsten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, van het bezorgen van catering tot totale organisatie van een evenement. Maas en Waal uitjes heeft alle componenten in huis samen met uitstekende partners en blinkt daarom uit in kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens van de klant altijd centraal staat. Met onze retro foodtrucks wordt uw catering een onvergetelijke ervaring, ongeacht uw budget of de grote van de groep.


Onze Foodtrucks voor  uw catering:

Logo_Grillchilla_VrijstandGrill Chilla is een unieke kans om te genieten van culinaire BBQ-hoogstandjes. Diverse lekkernijen als angus burgers en pulled pork zullen rechtstreeks van de barbecue worden geserveerd. Het bereiden van het vlees via de Low & Slow techniek zorgt voor een pure barbecue beleving die je nog niet kende.


Coffee Bean is een ware koffie sensatie op wielen. Logo_CoffeeBean_VrijstaandProef
onze Italiaanse koffie in combinatie met een heerlijke Luikse wafel of een verse brownie.

Geniet van heerlijke smoothies uit onze Smooth it up smoothie bus. Heerlijk verfrissend

Logo_CafeonRoute_VrijstaandCafe on Route is de plek om te ervaren wat regionale bierbrouwerijen te bieden hebben. Het ruime assortiment aan bieren zal de liefhebber trakteren op een ware smaaksensatie. Deze beleving wordt uiteraard nog beter met een lekker stukje vlees van Grill Chilla.


Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Korte vraag? Klik dan hier.

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste datum

Aantal personen

Activiteit(en)

Stel arrangement samen (Optioneel).

Food opties
BBQ standaard(€19,50)BBQ Low & Slow (€27,50)Frietkraam (€7,50)BBQ lunch (€19,50)Lunch standaard (€12,50)Picknickmand 2 pers(€25,-)Dessert of ijs (€3,50)

Snack opties
Koffie & ontvangst (€4,50)Verse smoothie (€4,95)Bittergarnituur (€4,50)Hollandse hapjes (€4,50)BBQ kipsate snack (€4,50)

Drink opties (fris, bier & wijn)
Losse consumpties (€2,60)2 per persoon (€5)5 per persoon (€10)Afkoop 3 uur p.p. (€15)

Drink specials
Set speciaalbier (€9,95)Speciaalbier enkel (€3,-)Wijnproeverij (€12,50)High-Tea incl hapjes (€17,50)High-Wine incl hapjes (€22,50)

Eventuele vragen of andere wensen: