GPS Schatzoeken wandeltocht

Spannend avontuur voor 8 tot 88 jaar

Gpsschatzoeken, het opsporen van een schat via gps, is uitgegroeid tot een wereldwijde sport, een hightech schattenjacht. “Een sport voor mensen van 8 tot 88 jaar”, zegt Johan (50), jarenlang actief “echt heel gaaf”

Overal in het rivierengebied gebied kunnen de schatten verstopt liggen, in de vrije natuur, in het dorp bos . Een schat is een kleine, waterdichte doos, met een logboek of een opdracht én voor kinderen, bijvoorbeeld een stuiterbal, autootje of sleutelhanger. Soms is het niet meer dan een film­kokertje met een opdracht.

Ons doel is om de bedrijfsuitjes en vrijgezellendagen extra spannend en uitdagend te maken. Dit doen we vooral door een interactieve component toe te voegen. Bijvoorbeeld door teams op pad te sturen met een mobiele telefoon waarmee je het spel kunt volgen en vragen en opdrachten binnen krijgt. Of door op onverwachte momenten SMS berichten te sturen naar de afzonderlijke teams met ingelaste opdrachten.

Classic

Classic GPS Scahtzoeken

Daarbij kunt u denken aan een classic GPS tocht waarbij u alleen of met een groep te voet op zoek gaat naar de schat.

Rivierenland Events is een specialist op het gebied van activiteiten met een GPS systeem. Met dit unieke systeem laten we de afzonderlijke teams op unieke plekken van het rivierenland dorp of een stad of natuurgebied komen. De GPS is echter slechts een hulpmiddel. De bijzondere en originele ervaring krijg je door de creatieve opdrachten die je vervolgens moet uitvoeren tijdens de games.

Classic GPS Schatzoeken is uitermate geschikt in de avonduren met schemer.

Junior Arrangement

Junior GPS Scahtzoeken

Net als echte spionnen hebben de kinderen een geheime missie. Er ligt ergens een kist verstopt met top-secret informatie. Met behulp van een speciale hi-tech gadget, de zogenaamde GPS, gaan ze op pad om deze informatie te pakken te krijgen. De GPS wijst de weg en onderweg zijn er natuurlijk een aantal opdrachten die zo goed mogelijk moeten worden uitgevoerd. Als de kist gevonden is, kan er met een gerust hart gegeten en gedronken worden!

Deze missie kan na afloop met een friet arrangement uitgebreid worden. Ideaal voor kinderfeestjes!

Spionnen Kinderfeestje

Spinonnen GPS Scahtzoeken

Bij dit feestje worden de kinderen verdeeld in twee teams. Ieder team krijgt een GPS en opdrachten mee. Per SMS geven de kinderen de antwoorden op de opdrachten door en krijgen ze informatie over het vervolg van de route. Fout antwoord? Dat levert geen punten op en dan heeft het andere team dus meer kans om te winnen! Even goed overleggen dus!

  • Doelgroep: Kinderen vanaf basisschool groep 7/8

 

 

GPS Tarieven & Arrangementen

  • Classic € 24,50 per persoon (bij min. 10 personen)
  • Junior € 8,50 per persoon (bij min. 15 personen)
  • Spionnen € 8,50 per persoon (bij min. 15 personen)
  • Winter Moord Mysterie € 32,50 per persoon (incl: koffie, soep, warme chocolademelk)
  • Scooter (2 personen) € 45,00 max. 4 uur (incl: benzine, W.A. verzekering, gebruik gps)
  • 2CV (max 4 personen) € 62,50 max. 4 uur (incl: benzine, W.A. verzekering, gebruik gps)

Uitbreidingen

Wilt u uw uitje een extra feestelijk tintje geven, combineer dan een dagdeel met een Retroscootertocht, of een eenden tocht door historisch Maas en Waal. Of ga helemaal authentiek Hollands met een mooie sloepentocht. Ook is er een breed scala aan hapjes en drankjes als stamppot en glühwein bij te bestellen. Zie onze overige activiteiten of vraag advies op maat voor het samenstellen van uw ideale uitje.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Korte vraag? Klik dan hier.

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste datum

Aantal personen

Activiteit(en)

Stel arrangement samen (Optioneel).

Food opties
BBQ standaard(€19,50)BBQ Low & Slow (€27,50)Frietkraam (€7,50)BBQ lunch (€19,50)Lunch standaard (€12,50)Picknickmand 2 pers(€25,-)Dessert of ijs (€3,50)

Snack opties
Koffie & ontvangst (€4,50)Verse smoothie (€4,95)Bittergarnituur (€4,50)Hollandse hapjes (€4,50)BBQ kipsate snack (€4,50)

Drink opties (fris, bier & wijn)
Losse consumpties (€2,60)2 per persoon (€5)5 per persoon (€10)Afkoop 3 uur p.p. (€15)

Drink specials
Set speciaalbier (€9,95)Speciaalbier enkel (€3,-)Wijnproeverij (€12,50)High-Tea incl hapjes (€17,50)High-Wine incl hapjes (€22,50)

Eventuele vragen of andere wensen: