Grill & Chill Barbecue donut

Een Party Donut is een ronde boot met zitbank voor 10 personen, inclusief parasol, eettafel en eventueel een barbecue aan boord. Donuts zijn feestelijk en flexibel, en voor elke gelegenheid in te zetten. Of het nu om een partyopstelling voor een bedrijfsfeestje gaat, of om een heerlijk uitje op het water met vrienden of het gezin. Heel speciaal én betaalbaar.

Grill & Chill All Inclusive

Grill en Chill Steak

Bij dit arrangement is alles inclusief! Als je gaat barbecuen, dan is de barbecue al op de donut. Het vlees, de salades, stokbroden, kruidenboter, diverse sausjes en de drankjes zijn al aan boord voor de barbecueparty! Je kunt zelf je voorkeur aan drankjes opgeven. Kortom, heerlijk zorgeloos en laat ons je verwennen.

Bij het Grill & Chill All Inclusive arrangement is alle drank, bbq vlees, sauzen en salades, en de huur van de donut voor 3 uur inbegrepen.

 

Chill All Inclusive

Grill en Chill Tapas

Je gaat loungen, dan is de loungeschaal gevuld met ijs, vruchtensappen, frisdranken, witte wijn, rose en bier. We zullen tevens een schaal met lekkere hapjes klaar zetten. Je kunt zelf je voorkeur aan drankjes opgeven. Kortom, heerlijk zorgeloos Chillen maar!

Bij het Chill All Inclusive arrangement is alle drank en de huur van de donut voor 3 uur inbegrepen.

 

 

High Tea All Inclusive

Gezellig met vrienden en vriendinnen we ontvangen u met een glas Prosecco. Dan gaan we theeleuten op een donut gevuld met de meest smakelijke lekkernijen: scones, sandwiches, taartjes en cupcakes.

 • Ontvangst met een glas Prosecco
 • Diverse soorten verse thee
 • Kleine smakelijke zoetigheden van onze huispatissier
 • Huisgemaakte muffins en brownies
 • Sandwiches belegd met gerookte zalm, gerookte kip, huisgemaakte tonijn/ei salade
 • Proeverij van hartige hapjes

Bij het High Tea arrangement is alle thee en de huur van de donut voor 3 uur inbegrepen.

Donut Yourself

Grill en Chill do it yourself

Met Donut Yourself kun je eindeloos variëren. Dus ook zelf bepalen wat voor plezier u aan boord van de donut gaat beleven. Genieten van een eigen bereide heerlijke lunch, ’n High Tea, een aangeklede borrel, of een avondvullende Barbecue. U zorgt zelf voor drankjes en hapjes van uw voorkeur. En heeft de volledige beschikking over onze fraaie BBQ Donut zelfs 3 uur lang.

Bij het Donut Yourself arrangement heeft de volledige beschikking over onze fraaie BBQ Donut voor 3 uur. U zorgt zelf voor drankjes en hapjes van uw voorkeur.

Extra, extra!

Wilt u uw uitje een extra feestelijk tintje geven, huur dan onze Kapitein erbij. Of combineer een dagdeel met een Retroscootertocht door historisch Maas en Waal, aangeboden door Scoot On Route. Of ga helemaal authentiek Hollands met een mooie sloepentocht.

Grill & Chill arrangementen

 • Grill & Chill All Inclusive € 49,50 per persoon (bij deelname van 9 personen)
 • Chill All Inclusive € 35,00 per persoon (bij deelname van 10 personen)
 • High Tea All Inclusive € 32,50 per persoon (bij deelname van 10 personen)
 • Lunch All Inclusive € 32,50 per persoon (bij deelname van 10 personen)
 • Donut Yourself € 175,00 per donut excl. barbecue en drankschaal

Huurtijden

 • Ochtend 10.30 – 13.30 uur
 • Middag 14.30 – 17.30 uur
 • Avond 18.30 – 20.30 uur

Bijzonderheden
Exclusief schoonmaakkosten € 25,- (eenmalig)
Borg per partydonut € 250,- (contant bij aanvang te voldoen)
Huur Barbecue (los) € 25,- n.v.t. voor Grill & Chill All Inclusive
Huur Drankschaal met ijs € 15,- n.v.t. voor (Grill &) Chill All Inclusive

Mooi Weer Garantie

U kunt de Grill & Chill met een gerust hart van te voren reserveren, want u krijgt van ons een Grill & Chill Mooi Weer Garantie. Als het op de dag van uw reservering regent of te hard waait (> 4 bft.) dan mag u tot 1 uur voor het door u gereserveerde tijdstip, zonder extra kosten, een andere dag en tijd reserveren. Dat kan net zo lang tot het wel goed Grill & Chill weer is.

Heeft u gekozen voor een All Inclusive arrangement dan geldt, i.v.m. de bestelling van de catering, de Grill & Chill Mooi Weer Garantie tot 24 uur voor het gereserveerde tijdstip. Daarna zijn de kosten van de catering wel verschuldigd.

U krijgt er van ons dus altijd lekker weer bij!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Korte vraag? Klik dan hier.

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste datum

Aantal personen

Activiteit(en)

Stel arrangement samen (Optioneel).

Food opties
BBQ standaard(€19,50)BBQ Low & Slow (€27,50)Frietkraam (€7,50)BBQ lunch (€19,50)Lunch standaard (€12,50)Picknickmand 2 pers(€25,-)Dessert of ijs (€3,50)

Snack opties
Koffie & ontvangst (€4,50)Verse smoothie (€4,95)Bittergarnituur (€4,50)Hollandse hapjes (€4,50)BBQ kipsate snack (€4,50)

Drink opties (fris, bier & wijn)
Losse consumpties (€2,60)2 per persoon (€5)5 per persoon (€10)Afkoop 3 uur p.p. (€15)

Drink specials
Set speciaalbier (€9,95)Speciaalbier enkel (€3,-)Wijnproeverij (€12,50)High-Tea incl hapjes (€17,50)High-Wine incl hapjes (€22,50)

Eventuele vragen of andere wensen: