Schilderen workshop

De Schilderworkshop kan benut worden voor wanneer het hoofddoel ‘gezelligheid’ is of het doel tembuilding is. Het is de bedoeling dat u met twee teams van drie of vier personen een tweeluik gaat maken. Er worden vragen aan de groep gesteld, de antwoorden, in kernwoorden, worden genoteerd. Binnen het groepje van drie of vier personen kunnen betrokkenen zelf de taken van ontwerper, communicatiemanager en spreker verdelen. De volgende stap is dat ieder team een woord gaat omzetten in een schilderij. De samenwerking met het buur-team en een goede communicatie gaan ervoor zorgen dat het werk tweeluik gaan vormen, één geheel. Aan het einde wijst de groep een spreker aan die kort en krachtig de diepere betekenis van het werk toelicht. Je leert elkaar op een andere manier kennen, en op een speelse manier komt communicatie aan bod. Belangrijke thema’s die binnen het bedrijf spelen komen en blijven in beeld.

De ontvangst is in beide gevallen dezelfde: royaal, met onbeperkt koffie en thee, cake en verse slagroomsoesjes. U kunt onze workshops ‘los’ boeken, ook met andere thema’s maar ook combineren tot een leuk arrangement. Desgewenst verzorgen wij ook een lunch of diner bij uw workshopprogramma. Staat uw workshop er niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of bel met onze medewerkers.

  • Vanaf €35,- P.P.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Korte vraag? Klik dan hier.

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste datum

Aantal personen

Activiteit(en)

Stel arrangement samen (Optioneel).

Food opties
BBQ standaard(€19,50)BBQ Low & Slow (€27,50)Frietkraam (€7,50)BBQ lunch (€19,50)Lunch standaard (€12,50)Picknickmand 2 pers(€25,-)Dessert of ijs (€3,50)

Snack opties
Koffie & ontvangst (€4,50)Verse smoothie (€4,95)Bittergarnituur (€4,50)Hollandse hapjes (€4,50)BBQ kipsate snack (€4,50)

Drink opties (fris, bier & wijn)
Losse consumpties (€2,60)2 per persoon (€5)5 per persoon (€10)Afkoop 3 uur p.p. (€15)

Drink specials
Set speciaalbier (€9,95)Speciaalbier enkel (€3,-)Wijnproeverij (€12,50)High-Tea incl hapjes (€17,50)High-Wine incl hapjes (€22,50)

Eventuele vragen of andere wensen: