Sport & Spel

Sport en spel uitjes

Daag vrienden en collega's uit met deze actieve uitjes. De boeren6kamp nemen de teams het tegen elkaar op tijdens typische boeren spellen op het land. Liever een binnen uitje? Speel de Holland quiz, gegarandeerd vol hilarische momenten. Leuk voor teambuilding tijdens bedrijfsuitjes.

3
No
Detail
Detail
List
1
Naam...
/sport-spel/

Detail

Boeren6kamp Image
v.a.€19,95 15+ Pers.

Terrasgolf Image
€19.95P.P. +10 Pers.

Pubquiz Image
€19,50P.P. +20 pers

De quiz van Holland Image
€19,50 P.P. +20 pers

Moordspel BBQ Image
€19,50P.P. +20 pers

GPS Schatzoeken wandeltocht Image
V.a. €8,50 +10 Pers.

Golfclinic Image
€45,- p.p. +10 pers.

Boeren6kamp Image

Boeren6kamp

Boeren6kamp is een heerlijk competitieve programma, waarbij je met boerenstrijdlust de strijd met elkaar aangaat op 6 onderdelen de duur is ongeveer 2,5 uur je hebt keuze uit 10 verschillende activiteiten De mogelijkheden met Boeren6kamp zijn eindeloos!

v.a.€19,95 15+ Pers.

Terrasgolf Image

Terrasgolf

Terrasgolf is actief, ludiek en sportief entertainment leuk als toevoeging van een bedrijfsuitje , gespeeld in een historische ambiance. Het spel vindt altijd plaats in omgeving van terrassen meestal in een centrum van een dorp of stad in een mooie, bijzondere en gezellige omgeving.

€19.95P.P. +10 Pers.

De jongens tegen de meisjes Image

De jongens tegen de meisjes

In deze show gaan wij de strijd aan: Wie zijn er beter? De jongens of de meiden? In allerlei knotsgekke ronden met vragen en opdrachten zijn er door de team captains punten te verdienen. Maar ook het publiek zal mee moeten doen om deze prijs in de wacht te slepen.

€19,50P.P. +20 pers

Pubquiz Image

Pubquiz

Kom gezellig binnen in onze kroeg! Hier spelen we de Pub quiz vol vragen over muziek, doe activiteiten, drank spelletjes en behendigheid. Stilzitten zit er voor het publiek niet bij.

€19,50P.P. +20 pers

De quiz van Holland Image

De quiz van Holland

In de quiz van Holland spelshow nemen tot wel 8 teams het tegen elkaar op. In verschillende interactieve rondes bekend van tv zullen vragen en opdrachten over Holland, actualiteiten, sport en muziek moeten worden beantwoord om zo veel mogelijk punten binnen te halen. Daarnaast zijn er verschillende doe opdrachten, stil zitten bij deze show is dus geen optie!

€19,50 P.P. +20 pers

Moordspel BBQ Image

Moordspel BBQ

Geniet van de heerlijke BBQ, tussendoor hoeft u niet te wachten op de stukken vlees van de Barbecue, want dan speelt u weer een ronde van het moordspel!

€19,50P.P. +20 pers

Step tocht met GPS/puzzel Image

Step tocht met GPS/puzzel

Trek er op uit met de step! Met verschillende routes en spelletjes een gegarandeerd actief succes voor elk uitje.

€29,50

GPS Schatzoeken wandeltocht Image

GPS Schatzoeken wandeltocht

Gpsschatzoeken, het opsporen van een schat via gps, is uitgegroeid tot een wereldwijde sport, een hightech schattenjacht. Overal in het rivierengebied gebied kunnen de schatten verstopt liggen, in de vrije natuur, in het dorp bos .

V.a. €8,50 +10 Pers.

GPS struinen wandeltocht Image

GPS struinen wandeltocht

Wil je de natuur langs de rivier op een bijzondere manier beleven, dan bieden de Gps struin routes langs de waal uitkomst. Struinen door de uiterwaarden is wandelen langs rivier­duinen en zandstranden, bijzondere kruiden en bloemen ontdekken, oog in oog staan met loslopend vee, luisteren naar de golven en onderweg een veldboeket plukken. Kortom: een avontuurlijke tocht langs de Waal, die je niet snel zult vergeten.

v.a. €19,95

Golfclinic Image

Golfclinic

Maas en Waal uitjes werkt met diverse golfpartners, waaronder ook enkele pro’s. Meestal is het mogelijk om de golfclinic te volgen op uiteenlopende moeilijkheids­categorieën. Inmiddels is golf een populaire sport in Nederland met ruim 300.000 actieve beoefenaars. De combinatie van sport en de mooie omgeving maken de golf clinic tot een geweldig alternatief voor een ontspannen uitje.

€45,- p.p. +10 pers.

 

Deze sport en spel activiteiten zijn ideaal op locatie en prima te combineren met onze barbecue. Bedrijfsuitjes en familie-uitjes in Druten, Wijchen Beuningen Zaltbommel Tiel Geldermalsen, Culemborg, Oss, Grave,  Boven-leeuwen Den Bosch Nijmegen Alphen Dreumel Altforst Appeltern Heerewaarden Wamel Beneden-leeuwen Batenburg Bergharen Horssen Ewijk Deest Winssen Weurt Niftrik Leur Hernen Malden Overasselt.