Vrijgezellenfeest

Leuke activiteit speciaal voor Vrijgezellenfeest in de buurt van Wijchen. Voor mannen en vrouwen.

10
No
Detail
Detail
List
1
Naam...
/vrijgezellenfeest-3/
Detail
Bierfiets Café on Route Image
Bierfiets Café on Route
Al fietsend kun je, met maximaal 18 personen, genieten aan de tap van ons Café on Route en sportief bezig zijn tegelijk. Voer het tempo nog maar wat op want de hele club swingt op je eigen favorieten muziek. De mooiste decors van het Rivierengebied trekken aan je voorbij terwijl de barman de glazen nog eens bijvult.
v.a. €150,-
Spannende bonbons workshop Image
Spannende bonbons workshop
De spannende bonbons workshop duurt 3 uur met inbegrip van 600 gram bonbons. Tijdens deze workshop maakt u erotisch getinte bonbons en chocolaatjes. Er komt ook fruit op tafel wat u kunt nuttigen of door de chocolade halen. En u mag uw creaties natuurlijk mee naar huis nemen!
€45,- p.p. +10 pers.
Grill & Chill Barbecue donut Image
Grill & Chill Barbecue donut
Een Party Donut is een ronde boot met zitbank voor 10 personen, inclusief parasol, eettafel en eventueel een barbecue aan boord. Donuts zijn feestelijk en flexibel, en voor elke gelegenheid in te zetten. Of het nu om een partyopstelling voor een bedrijfsfeestje gaat, of om een heerlijk uitje op het water met vrienden of het gezin. Heel speciaal én betaalbaar.
v.a. €200,-
De jongens tegen de meisjes Image
De jongens tegen de meisjes
In deze show gaan wij de strijd aan: Wie zijn er beter? De jongens of de meiden? In allerlei knotsgekke ronden met vragen en opdrachten zijn er door de team captains punten te verdienen. Maar ook het publiek zal mee moeten doen om deze prijs in de wacht te slepen.
€19,50P.P. +20 pers
High Beer-Wine-Tea Image
High Beer-Wine-Tea
De dames genieten al jaren van High Tea maar nu is er voor de mannen de stoere High Beer variant. Je proeft 4 heerlijke Maas en Waalse bieren en bij elke bier gang serveren wij heerlijke happen zoals: brood, verschillende sausjes, droge worst, kaas, bitterballen, frikadelletjes, loempia’s, kaas soufflé, gehaktballen, kipnuggets …
Op aanvraag.
Kop Kleien / Boetseren workshop Image
Kop Kleien / Boetseren workshop
Een beproefde en super leuke manier om een goed, mooi en gelijkend hoofd te boetseren. Voor deelname aan deze workshop hoef je niet eerder te hebben geboetseerd. Onze medewerkers zorgen voor een optimale individuele en humorvolle en professionele begeleiding. Deze workshop heeft een hoog interactief gehalte, omdat men heel goed en anders naar elkaar leert kijken.
€45,- p.p. +10 pers.